Delta Industrieweg 17, 3251 LX Stellendam
+31(0)187 497511
sales@ticasa.nl

Betreft Corona Virus (COVID-19)

Betreft Corona Virus (COVID-19)

Ons personeel heeft de instructies gehad die voorgeschreven zijn door het RIVM en wij nemen de volgende maatregelen ter voorkoming van het Coronavirus (COVID-19):

Externe afspraken zoals klant- en leveranciersbezoeken worden uitgesteld tot na 31 maart.

Externe relaties die onze locatie willen bezoeken, dienen tot een minimum te worden beperkt.

Bezoeken die noodzakelijk zijn voor de dagelijkse continuïteit van onze dienstverlening gaan onveranderd door onder de volgende condities:

  • Wij vragen bezoekers om niet te komen in het geval dat zijzelf of één van hun gezinsleden klachten hebben zoals neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts, of wanneer zij of hun naasten op Corona getest zijn en nog wachten op de uitslag
  • Geen handen schudden.
  • Houd afstand van onze medewerkers
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
  • Volg aanwijzingen van ons personeel op

We staan voor u klaar om uw bestellingen zo snel mogelijk en op de wijze die u van ons gewend bent af te leveren echter door de uitbraak van het coronavirus kunnen levertijden gaan afwijken. Geef daarom uw bestellingen tijdig aan ons door.

Op dit moment is hier nog geen sprake van maar door onvoorziene omstandigheden zoals grenscontroles, files en overheidsingrijpen kunnen er vertragingen ontstaan gedurende het transport. Ook geven vervoerders aan dat er een mogelijkheid bestaat dat er problemen kunnen gaan ontstaan met de inzet van beschikbaar personeel waardoor levertijden niet meer gegarandeerd kunnen worden.

Het is uw taak als opdrachtgever om ons op de hoogte te houden van eventuele restricties bij het lossen van uw bestelling en/of er aanvullende hygiëne maatregelen zijn op uw losadres.

Wij vertrouwen op uw begrip en medewerking in deze uitzonderlijke situatie.

Uw Ticasa Team.